Particulieren

Ondernemingen

Bent u op zoek naar een gepaste verzekering?

Mobiliteit - Verzekeringen voor particulieren

Mobiliteit

Als u in het bezit bent van een auto of ander voertuig, bent u wettelijk verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) af te sluiten. Maar mobiliteit gaat verder dan enkel de auto. Juist daarom bieden wij u formules op maat van de transportmiddelen die u gebruikt. Welke verzekering voor u het meest geschikt is, hangt dus af van meerdere factoren.

Woonverzekering

Ongetwijfeld hecht u veel waarde aan uw woning en alle bijbehorende spullen. Vandaar dat het cruciaal is om deze goed te verzekeren. Bij Donné Verzekeringen kan u terecht voor de verzekering van uw gebouw, inboedelverzekering en nog veel meer. Zo bent u zeker dat al uw dierbaar goed beschermd is.

Wonen - Verzekeringen voor particulieren
Gezin - Verzekeringen voor particulieren

Gezinsverzekering

Als gezin kan u zich flink wat financiële kopzorgen besparen. Een gezinsverzekering -in de volksmond ook de “familiale verzekering” genoemd- is niet wettelijk verplicht, maar toch een absolute must. Deze vergoedt de schade die u of iemand van uw gezin toebrengt aan derden. Welke gezinsverzekering het best bij u en uw gezin past, ontdekken we samen.

Pensioen

Sparen voor uw pensioen? Dan biedt een pensioenspaarverzekering een helpende hand. Met een pensioenspaarverzekering bouwt u fiscaal voordelig een aanvullend pensioen op. Wanneer u kiest voor een pensioenspaarverzekering beschermt u tevens niet alleen uw kapitaal. U heeft daarnaast ook meer zekerheid over uw rendement én u kan rekenen op een gegarandeerde interest. 

Pensioen - Verzekeringen voor particulieren
Hospitalisatie - Verzekeringen voor particulieren

Hospitalisatie

In België bent u wettelijk verplicht om een ziekteverzekering af te sluiten. Bij een ziekteverzekering krijgt u de kosten echter niet volledig terugbetaald. Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering die u en uw gezin beschermt tegen de kosten van een ziekenhuisopname. Zo voorkomt u achteraf onaangename financiële verrassingen.

Rechtsbijstand

Bij een ongeval of schadegeval als particulier is het niet altijd duidelijk wie in fout is. Hiervoor dient de verzekering rechtsbijstand. Deze verzekering biedt u juridische hulp en bijstand bij allerhande conflicten. Met de verzekering rechtsbijstand worden de kosten voor een advocaat bij een juridisch geschil vergoed. Denk hierbij aan een conflict bij de aankoop van een huis, een verkeersongeval of een onenigheid met uw werkgever.

Rechtstbijstand - Verzekeringen voor ondernemingen
× Waarmee kan ik u helpen? Available from 08:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday