Ondernemingen

Ondernemingen

Bent u op zoek naar de gepaste verzekering(en) voor uw onderneming?

Mobiliteit - Verzekeringen voor particulieren

Mobiliteit

U bent wettelijk verplicht om voor bedrijfswagens een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) af te sluiten. Deze verzekering dekt lichamelijke en materiële schade die met de wagen toegebracht wordt aan derden. Maar mobiliteit gaat verder dan enkel de auto. Juist daarom bieden wij u formules op maat van de transportmiddelen die uw onderneming gebruikt.

Patrimonium

Wenst u uw onderneming te beschermen tegen diefstal, brand, of andere bedrijfsschade? Of heeft u specifieke vragen welke verzekering voor uw onderneming het meest van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Het verzekeren van uw patrimonium is immers geen evidentie, indien u zelf niet over de nodige knowhow beschikt.

Patrimonium - Verzekeringen voor ondernemingen
Personeel - Verzekeringen voor ondernemingen

Personeel

Een ongeval is snel gebeurd. Als ondernemer met personeel in dienst bent u daarom wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering te nemen. Het ondernemerschap brengt dus enkele risico’s met zich mee, maar met een personeelsverzekering kan u zich hiertegen wapenen. Wij helpen u bij het vinden van de gepaste personeelsverzekering.

Aansprakelijkheid

Er kan zich altijd een probleem voordoen op het werk. Indien je aansprakelijk gesteld wordt voor schade bij een betrokken partij dient deze vergoed te worden. Deze schade kan lichamelijk, materieel maar ook intellectueel zijn. Een BA verzekering zorgt ervoor dat de tegenpartij correct vergoed wordt zonder dat u hier zware kosten aan heeft. Zowel u als zaakvoerder als uw  werknemers zijn op die manier beschermd en zo blijft de continuïteit van uw onderneming gegarandeerd.

Aansprakelijkheid - Verzekeringen voor ondernemingen
Rechtstbijstand - Verzekeringen voor ondernemingen

Rechtsbijstand

Bij een ongeval of schadegeval als onderneming is het niet altijd duidelijk wie in fout is. Hiervoor dient de verzekering rechtsbijstand. Deze verzekering biedt juridische hulp en bijstand bij allerhande conflicten. Met de verzekering rechtsbijstand worden de kosten voor een advocaat bij een juridisch geschil vergoed. Denk hierbij aan een geschil met een werknemer, een leverancier die een afspraak niet nakomt,…

Pensioen / Gewaarborgd loon

Ook als zelfstandige kan u helaas van de ene op de andere dag ziek worden. Dan biedt een pensioenspaarverzekering/gewaarborgd loon een helpende hand. Met deze verzekering bouwt u fiscaal voordelig een aanvullend pensioen op. Daarnaast is uw inkomen ook beschermd wanneer u niet kan werken bij een ziekte of ongeval. U krijgt dan een vervangingsinkomen bovenop de eventuele uitkering van het ziekenfonds. De premies van de pensioenspaarverzekering/gewaarborgd loon zijn tevens 100% aftrekbaar, wat het fiscaal nog voordeliger maakt.

Verzekering pensioen & gewaarborgd loon
Cyber - Verzekeringen Donné

Cyber

Een cyberincident kan op verschillende manieren plaatsvinden. Bijvoorbeeld als door een beveiligingslek data wordt gestolen, of als uw complete netwerk wordt platgelegd. Een cyberverzekering zorgt ervoor dat de gevolgen van het incident beperkt blijven en opgelost worden. Zo kunt u zo snel mogelijk uw bedrijfsvoering hervatten.

× Waarmee kan ik u helpen? Available from 08:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday